Over ons

Door de jaren heen heeft de naam De Visscher zich ontwikkeld tot een gerenommeerde naam in smeedwerk. Onze passie voor het vak, gecombineerd met jarenlange ervaring en ongeëvenaarde technische kennis, heeft ons tot meesters in staal- en smeedconstructies gemaakt. Met 30 jaar toewijding hebben we ons bedrijf kunnen transformeren tot wat het vandaag is: een moderne en concurrerende onderneming die ervaring en vakmanschap inzet voor de klant.

FILOSOFIE
We kiezen bewust voor een filosofie die maatwerk en betrokkenheid centraal stelt. Maatwerk biedt de opdrachtgever onbegrensde mogelijkheden in de realisatie en planning van zijn project. Als een kleinschalig familiebedrijf, volgen we al onze projecten nauwlettend. Van het begin tot de uiteindelijke oplevering, wij zetten ons volledig in voor uw project. Uw tevredenheid is namelijk onze succesformule!

AANPAK
Wij houden van een stap-voor-stap aanpak:

  • Voor een inschatting van uw project kunt u via de website een offerte aanvragen. U heeft de mogelijkheid om een model te selecteren dat aansluit bij uw voorkeuren, of u kunt uw eigen ontwerp of schets per e-mail toesturen.
  • Wij stellen graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u op, die u binnen enkele dagen na uw aanvraag zult ontvangen.
  • Indien u dat wenst, kunt u op afspraak onze toonzaal bezoeken. We zullen u dan vertrouwd maken met ons smeedwerk en de vele mogelijkheden die het ambacht te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld een rustieke orangerie met zadeldak of een moderne veranda met dakbedekking en lichtkoepel bekijken. Meestal is er ook een serre tentoongesteld.
  • Zodra u instemt met de offerte, zullen we de meting inplannen. Onze technische tekenaar bezoekt u op afspraak om eventuele details te bespreken. Vervolgens stelt hij een technisch ontwerp van het project op. Dit ontwerp wordt in overleg met u bijgesteld.
  • Zodra het technische plan uw goedkeuring heeft, kan de productie beginnen.
  • Krullen en niet- alledaagse vormen worden door de smid in het vuur gesmeed. Alles wordt in het atelier gelast, gepast en opgebouwd.
  • Tot slot zullen onze ervaren installateurs na een telefonische afspraak uw project komen installeren.

Diversiteit en vakmanschap

Devisscher over ons

Ons atelier heeft een totale capaciteit van 3.000m² en is uitgerust met 6 rolbruggen, elk met een capaciteit van 5 ton. We hebben ook een uitgebreid machinepark, diverse wagens met kraan en 2 vrachtwagens om alle mogelijke transporten te kunnen uitvoeren. Bovendien beschikken we over een parkeerplaats en extra opslagruimte van nog eens 3.000m².

Devisscher over ons

Toen Walter De Visscher begon, diende de huidige toonzaal tegelijkertijd als kantoor, werkplaats en opslag. Dertig jaar later vormt het nog altijd het kloppend hart van de onderneming. Klanten en leveranciers worden er ontvangen en medewerkers geïnformeerd. Het is een plaats waar ideeën welkom zijn en de ruimte krijgen om te ontwikkelen. Wensen en behoeften worden er vormgegeven en verwezenlijkt. Eventuele problemen worden er besproken en opgelost.

Aangezien wij uitsluitend maatwerk bieden, is elke schakel in ons team cruciaal. Van het onthaal tot de prijsopgave, van de opmeting tot de tekening, van de productie tot de montage, van de poedercoating tot het transport, en van de installatie tot het afdichten - elke fase is essentieel en draagt bij aan het succes van uw droomproject.

Wij brengen u graag op ideeën.
Bezoek onze showroom te Beerse

Maak hier uw afspraak ›
;