Over De Visscher

Over ons

Over de jaren heen is de De Visscher W. NV geëvolueerd tot een gevestigde waarde in smeedwerk. Walter is enorm gepassioneerd door deze ambacht. Dit tezamen met de jarenlange ervaring en zijn ongekende technische expertise, maken De Visscher W. NV grootmeester in staal- en smeedconstructies. Dankzij 30 jaar hard werken kon Walter De Visscher zijn zaak uitbouwen tot wat het nu is: een modern en competitief bedrijf met ervaring en vakmanschap ten dienste van de klant.

FILOSOFIE
De Visscher kiest bewust voor een filosofie gebaseerd op maatwerk en betrokkenheid. Het werken op maat biedt de opdrachtgever onbeperkte mogelijkheden bij de realisatie en planning van zijn project. Als kleinschalig familiebedrijf volgen wij al onze werken nauwgezet op. Vanaf het prille begin tot de uiteindelijke oplevering gaan wij 100% voor uw project. Uw tevredenheid is immers ons succes !

AANPAK
De Visscher houdt van een stap-voor-stap aanpak in opeenvolgende fasen:

  • Om een idee te krijgen van Uw project, kan U op de website een offerte aanvragen. U kan een model aanduiden dat bij Uw wensen aanleunt ofwel een eigen schets of model doorsturen via mail.
  • Wij maken vervolgens graag een offerte op. Deze ontvangt U binnen de week.
  • U kan op afspraak langskomen in onze toonzaal. Wij laten U kennis maken met ons smeedwerk. Ter plaatse kunnen wij U een vierslagdeur tonen, een dubbele en een enkele binnendeur. U ziet een rustieke orangerie met zadeldak en een strakke veranda met dakdichting en lichtkoepel. Ook staat er doorgaans een muurserre opgesteld.
    Wij tonen U constructies in gelaagd glas en in isolerend glas (K.W. 1.0 of 0.5).
  • Wanneer U akkoord bent met de offerte, plannen wij de opmeting in. Onze technisch tekenaar komt na afspraak bij U langs en overloopt eventuele details. Hij maakt vervolgens een technisch plan van het project. Dit plan wordt in samenspraak met U aangepast.
  • Wanneer het technisch plan definitief is, gaat deze naar de atelier.
  • De atelier start aan Uw project in volgorde van ordernummer. Krullen en niet- alledaagse vormen worden door de smid in het vuur gesmeed. Alles wordt in de atelier gelast, uitgepast en opgebouwd.

Diversiteit en vakmanschap

Devisscher over ons

We beschikken over een totale capaciteit van 3.000m² atelier, voorzien van 6 rolbruggen van elk 5 ton. Eveneens beschikken we over een uitgebreid machinepark, verscheidene wagens met kraan en 2 vrachtwagens om ieder mogelijk transport te garanderen. Daarnaast hebben we parking en opslagcapaciteit van nog eens 3.000m².

Devisscher over ons

Toen Walter De Visscher startte was de huidige toonzaal tegelijk bureel, atelier en opslagruimte. 30 jaar later is het nog steeds het hart van het bedrijf. Klanten en leveranciers worden er ontvangen, medewerkers gebriefd. Ideeën worden er onthaald en krijgen ruimte om te groeien. Wensen en noden krijgen er vorm en worden gerealiseerd. Eventuele problemen worden er uitgesproken en opgelost.

Omdat De Visscher W. NV enkel maatwerk construeert, heel wat werk nog ambachtelijk vervaardigd wordt en de nodige productkennis vraagt, is iedere schakel in het team van belang. Van het onthaal en de prijsindicatie, de opmeting en de tekening, de productie en opbouw, de poedercoating en het transport, de plaatsing en het kitwerk,.. iedere stap is essentieel en draagt bij tot het uiteindelijke resultaat van Uw droomproject.

Wij brengen u graag op ideeën.
Bezoek onze showroom te Beerse

Afspraak ›
;